Veze ili bezveze

Ljubavne, porodične, prijateljske, poslovne … Život čine razne veze, nekad dobre a nekad bezveze.


Zanimljiva mala

2018-12-29Priče

Zavaljena u stolici kuckam poruku kumi i pomalo gledam Tv. Film već viđen. Par puta zapravo, al’ teško ovih dana premijeru dočekati. Nije ni čudo uz toliko kanala. Veče k’o i svako drugo, jedno u nizu istih.


Ona i on

2018-10-30Priče

Bio je to sasvim prosečan seks. Ležala je na krevetu i usiljeno se smeškala trudeći se da sakrije svoje razočaranje. Pokušavala je da bude realna. Nije to bio loš seks, nikakva katastrofa sprinterske kategorije...


Razmišljaću o tome sutra

2018-08-15Priče

Poruka je stigla pred kraj njenog radnog vremena. Osmehnula se kad je ugledala ko je šalje. A onda još i više kad je pročitala pitanje - mačko, jel ima šanse da se vidimo predveče. Odgovorila je - naravno frajeru.


(Socijalni) eksperiment

2018-07-22Priče

Na toj polužurci polusedeljci bio je najupečatljiviji lik. Ali ne, nije bio neodoljivi i šarmantni dasa. Bio sve samo ne to. Ne posebno visok ali nekako krakat i sav suvonjav. U licu ispijen, i realno, ružan muškarac.


Upoznati nju

2018-06-20Priče

Još izdaleka, dok je nasmejana prilazila, shvatio je da mu se ne dopada. To jeste bila osoba sa fotografije ali opet to nije bila slika koju je želeo da vidi.Valjda ju je u svojoj mašti i obećavajućim očekivanjima učinio lepšom.


Tip s novinama

2018-06-09Priče

Dogovor je bio da se nađemo u 6, ispred omiljenog kafea. Par poslića pre toga, malo obilaska radnji ali završim sve dobrih pola sata ranije. Mogla bih da se muvam okolo ali već solidno umorna kontam, šta fali da uđem.